Χρόνος Rānāghāt - Διαφορά ώρας - Ώρα μέσα στον κόσμο στο πραγματικό
| διαφορά ώρας | GMT +05:30 (IST) |
|---|
Καιρός + πρόγνωση καιρού Rānāghāt
Τι ώρα είναι στην πόλη Rānāghāt;
Η τρέχουσα ώρα στην πόλη Rānāghāt εμφανίζεται παραπάνω σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια δευτερολέπτου, συγχρονισμένη μέσω NTP με διακομιστές ώρας αναφοράς. Η πόλη Rānāghāt βρίσκεται στη χώρα Ινδία, στη ζώνη ώρας Asia/Kolkata. Η πόλη Rānāghāt δεν αλλάζει ώρα μέσα στο έτος: η τοπική ώρα είναι πάντα UTC +5:30.
Διαφορά ώρας με Αθήνα: +3:30 αυτή τη στιγμή. Όταν στην Αθήνα είναι 12:00, στην πόλη Rānāghāt είναι 15:30.
Ζώνη ώρας και αλλαγή ώρας: Rānāghāt
| Ζώνη ώρας | Asia/Kolkata |
|---|---|
| Διαφορά από UTC τώρα | UTC +5:30 |
| Θερινή ώρα | Δεν εφαρμόζεται |
| Διαφορά με Αθήνα | +3:30 |
Ανατολή και δύση του ήλιου σήμερα: Rānāghāt
Σήμερα, 7 Νοεμβρίου 2026, στην πόλη Rānāghāt ο ήλιος ανατέλλει στις 05:44 και δύει στις 16:54 (τοπική ώρα), με 11 h 10 min ημέρας. Το ηλιακό μεσημέρι είναι στις 11:19.
Περισσότερα για την πόλη Rānāghāt
Δείτε τη θέση και τις συντεταγμένες GPS της πόλης Rānāghāt, τις ώρες ανατολής και δύσης του ήλιου και τη φάση της σελήνης, πρακτικές πληροφορίες για τη χώρα (τηλεφωνικός κωδικός, νόμισμα, γλώσσες) και τη διαφορά ώρας μεταξύ της πόλης Rānāghāt και οποιασδήποτε άλλης πόλης. Το παγκόσμιο ρολόι δείχνει την ώρα σε όλες τις πρωτεύουσες.
Συχνές ερωτήσεις για την ώρα στην πόλη Rānāghāt
Τι ώρα είναι τώρα στην πόλη Rānāghāt;
Η τρέχουσα ώρα στην πόλη Rānāghāt εμφανίζεται στην κορυφή αυτής της σελίδας, σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια δευτερολέπτου, στη ζώνη ώρας Asia/Kolkata.
Ποια είναι η διαφορά ώρας μεταξύ Rānāghāt και Αθήνα;
Διαφορά ώρας με Αθήνα: +3:30 αυτή τη στιγμή. Όταν στην Αθήνα είναι 12:00, στην πόλη Rānāghāt είναι 15:30.
Αλλάζει ώρα η πόλη Rānāghāt το καλοκαίρι;
Η πόλη Rānāghāt δεν αλλάζει ώρα μέσα στο έτος: η τοπική ώρα είναι πάντα UTC +5:30.
Τι ώρα ανατέλλει ο ήλιος σήμερα στην πόλη Rānāghāt;
Σήμερα, 7 Νοεμβρίου 2026, στην πόλη Rānāghāt ο ήλιος ανατέλλει στις 05:44 και δύει στις 16:54 (τοπική ώρα), με 11 h 10 min ημέρας. Το ηλιακό μεσημέρι είναι στις 11:19.